Vælg en side

Om Fadølsbaren

Hos Fadølsbaren tilbyder vi stilrene og funktionelle fadølsanlæg til ethvert event. En fest er lig med at smide tøjlerne – derfor er vores foretrukne løsning fri fadøl og betjening!

Vores services og produkter

Fadøl slår aldrig fejl. Hverken til store eller små events. Hos Fadølsbaren kan du nemt og hurtigt bestille et fadølsanlæg, der på simpel vis opfylder dine festlige behov med fri fadøl og betjening i baren. Vi leverer anlægget til din dør og hjælper dig med at sætte det op. Og hvis du foretrækker det, så skænker vi også gerne fadøllene for dig.

Tilfredsgaranti

Sjælland, Fyn og Jylland

Flotteste fadølsanlæg

Service alle dage

Fadølsbaren samarbejder med en lang rækker firmaer i Danmark

En del af BarConcept

Fadølsbaren står ikke alene. Bag os har vi koncernen BarConcept, der er indehaver af flere brands. På hver sin måde skaber de alle bedre fester i Danmark, Tyskland og Spanien.

BarConcept er landets førende inden for cocktail catering. Med over 15 år i branchen ved vi, hvordan vi sikrer dig og dine gæster den mest festlige oplevelse.

Vores formål

Du kan altid få fat på et fadølsanlæg. Og du kan altid få et udvalg på over 10 brands og typer af øl.

Derfor tilbyder vi noget andet. Hos os kan du få fri fadøl og betjening i baren. Derudover får du et flot fadølsanlæg, der har alle de vigtige funktioner – men heller ikke flere, end du behøver.

Vi har et lille, men kvalitetssikkert, sortiment af fadøl. Hos os kan du derfor altid være sikker på at kunne leje et fadølsanlæg med danskernes favoritter.

Professionel udlejning af fadølsanlæg og fri bar i fadøl

Vi leverer til…

Vi fylder fadølskrus til store og små events. Se, hvem vi allerede leverer fadølsbar og servicering til!